Book en af de mange tider fra landets behandler- og servicefag samlet til dig her på siden

Handelsbetingelser

Om betaling 

aftentider.dk er en platform der knytter virksomheder (behandlere, frisører etc.) og brugere (kunder) sammen. Brugeren betaler direkte til virksomheden for den ydelse der bookes på aftentider.dk. Virksomheden betaler aftentider.dk en procentdel af prisen for ydelsen. 

Betalingkort 

Al betaling mellem virksomheder og aftentider.dk skal foregå via betalingskort. Betalingen posteres på virksomhedens kontoudtog som "aftentider.dk”. Betalingen foregår over en SSL-krypteret forbindelse. Betalingen er godkendt af Nets. Virksomheden køber ydelsen af aftentider.dk, Vermundsgade 13-15, 2100 København Ø, CVR 37095583. Der er i prisen ikke inkluderet eventuelt betalings- og kortgebyr. 

Kortindehavers ansvars- og hæftelsesforhold

aftentider.dk registrerer en gang om ugen hvor mange bookninger der har været og fakturerer virksomheden et beløb svarende til 7% af det akkumulerede ydelsesbeløb. Den af virksomheden registrerede kortholder er forpligtet til at betale aftentider.dk det fulde beløb.

Procedure for fornyelse og sletning af kortnummer 

Bliver dit kort lukket, fordi du har fået et nyt eller af anden årsag, vil din betaling ikke kunne gennemføres og dit abonnement vil blive deaktiveret, indtil betalingen kan gennemføres. Hvis en betaling ikke går igennem, kontakter vi dig og du får automatisk mulighed for at opdatere dine kortoplysninger.

 

 

Accept af betalingsbetingelser

Ved din aftale med aftentider.dk bekræfter du, at du er minimum 18 år, og du accepterer, at aftentider.dk må trække det aftalte beløb via dit betalingskort.  

Afmelding af bookinger 

En bruger kan afmelde en bookning op til 24 timer før den bookede tid. Ønsker brugeren at afmelde en booket ydelse efter dette tidspunkt, skal brugeren kontakte virksomheden direkte. aftentider.dk vil opkræve betaling for de tider der er booket 24 timer før ydelsen udføres.

Opsigelse af aftale

En virksomhed kan til enhver tid opsige sin aftale med aftentider.dk. Opsigelsen skal være skriftlig og sendes til kundeservice@aftentider.dk med emnet ”opsigelse”

Beskyttelse af personlige oplysninger

De personlige oplysninger, vi indsamler, opbevares sikkert og fortroligt. Adgangen til disse data er begrænset til udvalgte medarbejdere hos aftentider.dk

Generelt

aftentider.dk forbeholder sig ret til at afvise og slette virksomheder fra platformen, der enten er del af et ulovligt erhverv eller som beskæftiger sig inden for prostitution eller lign.